Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024

Tužna sudbina mlade “Pinkove zvezde”: Sa 16 godina sam ostala bez majke, sada pjevam za nju!

Preporučeno

Saska-Maric--620x350

– Zaspala je jedne noći i umrla u snu – priča o najtužnijem događaju u životu Saška Marić (20)

Saška Marić (20), učesnica “Pinkovih zvezda” koja je glasom oduševila žiri i publiku, kaže da jedino žali što pokojna majka nije doživjela da vidi njen uspeh.

– Ona je jedino vjerovala u mene. Bila je dugo srčani bolesnik, ali je bila jaka žena na kojoj se bolest nije mogla vidjeti. Zaspala je jedne noći i više se nije probudila. Umrla je u snu, tata i ja nismo mogli da je probudimo – sa tugom priča Saška, koja je sa samo 16 godina ostala bez majke.

Mlada pjevačica dodaje:

– Majka mi je bila najveći oslonac. Pitala sam je za sve – kako da se obučem, ponašam, učim… Žao mi je što nije dočekala da me gleda kako pjevam na sceni, to bi je ispunilo – sa tugom priča Saška.

Saška nastavlja:

7e669d9dc3f1873281c99d2c65d23b8d

– Bio je to veliki šok za mene jer mi je bila posvećena u potpunosti. Brat Siniša živi u Njemačkoj, jedna sestra u Švajcarskoj, a druga se udala. Često je mama putovala kod njih pa tako i sad, svaki put očekujem da će doputovati i da nije umrla, već da je otišla u posjetu kod nekog od njih.

Ona smatra da je Bog namijenio pjevačku karijeru, jer je prošle godine konkurisala da radi kao bebisiterka u Njemačkoj, što joj je izmaklo za dlaku.

– Pala sam na testu za zaposlenje za samo jedan bod, i to je bio znak da se posvetim pjevanju – rekla je Saška.

Izdvajamo

Izdvajamo

Kako prepoznati pravi med? U nekim mješavinama pronađeni ostaci antibiotika i pesticida

Kvalitetan med izuzetno je zdrav tražen proizvod, ali ujedno uz sir i maslinovo ulje namirnica koja se najčešće falsifikuje....

Još vijesti za vas