Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Baždarević totalna suprotnost Sušiću: Evo kako je Meša ”bljuvao vatru” na sudiju!

Preporučeno

Od bivšeg selektora reprezentacije Bosne i Hercegocine Safeta Sušića navikli smo da je na svakoj utakmici hladan, međutim njegov nasljednik Mehmed Baždarević je totalna suprotnost tome.

Naime, Meša Baždarević je konstantno na nogama i svaki trenutak burno proživljava, a ponekad se i obraća sudijama, kao što je bio slučaj na sinoćnjoj utakmici protiv Austrije u Beču.

Nakon jednog dosuđenog faula za Austriju popularni Meša je “bljuvao vatru” na pomoćnog sudiju.

Uvjerite sami kakvu reakciju je imao Mehmed Baždarević:

Podsjetimo, nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine je sinoć je remizirala u Austriji. Na kraju je bilo 1:1, a ovim rezultatom naša selekcija je nastavila mini niz nepobjedivosti.

Nakon što su u subotu pobijedili Andoru u sklopu kvalifikacija, sinoć su izabranici Mehmeda Baždarevića zasluženo izborili “remi”.

Sinoć je u okviru grupe B kvalifikacija za EURO 2016. u Francuskoj, selekcija Belgije savladala Izrael na gostovanju. Na kraju je bilo 1:0, a strijelac jedinog gola bio je Fellaini.

Ova pobjeda Belgije je svakako posebno zanimljiva za nas u BiH, jer je Izrael konkurent našoj selekciji za plasman na EURO. Nakon ove pobjede Belgije, otvara se nova šansa za našu reprezentaciju.

Naime, narednu utakmicu u okviru kvalifikacija za EURO 2016. igramo u našoj zemlji i to 12. juna, a protivnik nam je Izrael, što će svakako biti jedna od odlučujćih utakmica za plasman na EURO.

Ukoliko bi u toj utakmici slavili, imali bi osam bodova i uključili bi se u trku za prva dva mjesta u grupi.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Stupile na snagu Schmidtove izmjene Ustava FBiH iz aprila prošle godine

Visoki predstavnik Christian Schmidt 27. aprila 2023. nametnuo je amandman na Ustav FBiH kojim se mijenja način imenovanja nove...

Još vijesti za vas