Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Da li ćemo Miralema Pjanića od sljedeće sezone gledati na Old Traffordu?

Preporučeno

Manchester United iskazao je svoj interes za Miralema Pjanića, a sljedeće sedmice Pjanić bi se trebao sastati sa šefovima Rome da razgovaraju o njegovoj budućnosti, tvrdi britanski Metro.

Bh. reprezentativca se ranije ove godine povezivalo s Liverpoolom, a tvrdilo se da momčad s Anfielda u dvadesetpetogodišnjem igrači vidi zamjenu za Stevena Gerrarda. No, Pjanić je prekinuo glasine izjavivši kako nije bilo kontakata s Liverpoolom.

Potom se kao izlazna opcija spominjala i Barcelona, a najnoviji član u priči o odlasku Pjanića s Olimpica je Manchester United.

Već je poznato da je Louis Van Gaal duže vremena zainteresiran za Pjanićevog suigrača Kevina Strootmana, no on ima velikih problema s ozljedama, a čini se da se nakon dvije operacije koljena ohladio i interes Uniteda za Holanđanina. Zbog toga su se Manchesteru okrenuli Miralemu Pjaniću kojega vide kao novog centralnog veznjaka.

Pjaniću ugovor s Romom traje do 2018. godine.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Stupile na snagu Schmidtove izmjene Ustava FBiH iz aprila prošle godine

Visoki predstavnik Christian Schmidt 27. aprila 2023. nametnuo je amandman na Ustav FBiH kojim se mijenja način imenovanja nove...

Još vijesti za vas