Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Idete na more u Hrvatsku? Naoružajte se strpljenjem!

Preporučeno

Ako je suditi po gužvi na GP Bijača, jer čitatelji nam javljaju kako je kolona i milenje automobilom iz smjera Hercegovine prema Hrvatskoj onda će turistički djelatnici trljati ruke ovim vikendom.

Na graničnom prijelazu Doljani na izlazu iz BiH čeka se do jedan sat, a na GP Bijača preko sat i po vremena. Kako nam je javio čitatelj naoružajte se strpljenjem!

Upravo se čita:  Uskoro stiže zatopljenje, temperature će biti prave ljetne

Svima onima koji namjeravaju ljetovati na Dubrovačkoj regiji preporučuje se korištenje graničnih prijelaza Čepikuće i Ivanica, a onima koji se kreću ka Makarskoj rivijeri i sjevernije, preporučuju se granični prijelaze Zvirići, Crveni Grm i Orahovlje, gdje su zadržavanja znatno kraća, priopćeno je iz BIHAMK-a.

bijacaguzval

Na ostalim graničnim prijelazima pojačan je promet vozila ali zadržavanja nisu duža od 15 minuta

Upravo se čita:  Ramo Isak o hapšenjima: Malo mi je ovo neozbiljno... Šta se čekalo godinama? To je trebalo odmah riješiti ako je bilo dokaza

Po podacima Državnog hidrometeorološkog zavoda Republike Hrvatske, trenutno je s temperaturom od 34 stupnjeva Celzijusa najtopliji Mljet.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Nemoj da mi diraš mater”: Mladić iz Teslića branio majku pa ubio rođaka, pravosnažno osuđen

  Vrhovni sud Republike Srpske pravosnažno je osudio Jovana Aleksića (25) iz Blatnice kod Teslića zbog nanošenja teških tjelesnih povreda...

Još vijesti za vas