Petak, 3 svibnja, 2024

Porodična tragedija: Ubio suprugu, pa presudio sebi

Preporučeno

HRVATSKA – Komšije navode da je tragediji prethodila posjeta muškarca ženi koja se sa djetetom odselila od njega kod svojih roditelja.

Tijela bračnog para pronađena su ispred porodične kuće u Vinkovcima, a policija sumnja da je riječ o ubistvu i samoubistvu.

Riječ je navodno o muškarcu čiji su inicijali Š.F. (40) i njegovoj supruzi K.F. (29) s kojom je bio u brakorazvodnoj parnici.

Upravo se čita:  Tri mladića iz BiH otišla u Hrvatsku da služe dobrovoljni vojni rok

Komšije navode da je tragediji prethodila posjeta muškarca ženi koja se sa djetetom odselila od njega kod svojih roditelja.

Prema navodima komšija, muškarac je pozvao suprugu da izađe ispred kuće da bi porazgovarali, a kada je izašla izvadio je pištolj i ubio prvo nju, a zatim izvršio samoubistvo, prenose hrvatski mediji.

Njihova tijela pronađena su sinoć.

Upravo se čita:  Popustima privlačila klijente: Fatalna Sneža lažnu diplomu ovjerila kod notara, pa dobila licencu, tri godine radila estetske zahvate dok nije uhvaćena

 

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Adisu Ahmetoviću dijagnosticiran karcinom: “Ovaj nalaz jako je pogodio moju porodicu i mene”

Adis Ahmetović (31), član njemačkog Bundestaga porijeklom iz Bosne i Hercegovine, podijelio je potresne vijesti. Njemu je, naime, dijagnostifikovan...

Još vijesti za vas