Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024

Lovrenović: Muhamede, modrica na Mahirovom licu ima svoje objašnjenje!

Preporučeno

Nakon smrti 14-godišnjeg Mahira Rakovca u Bosni i Hercegovini se mnogo priča o vršnjačkom nasilju. Od javnih debata nevladinih organizacija, do sjednica Vijeća za djecu u BiH

Koliko se uistinu uradilo u ovih 40 dana od Mahirove smrti – o tome, o Šetnji za Mahira, ali i Fondaciji koja će imati za cilj prevenciju vršnjačkog nasilja u Dnevniku 3 na FTV govorio je Dubravko Lovrenović, Mahirov očuh. Alisin muž, Dubravko Lovrenović se osvrnuo na izjave biološkog oca Mahira Rakovca. Kazao je da i modrica na Mahirovom licu ima svoje objašnjenje!

Upravo se čita:  Za dvije sedmice ćemo opet vidjeti "crveno nebo iznad BiH"

VEZANO:

Otac Mahira Rakovca: Ima li majka Alisa imalo savjesti?

Sarajlije poručile: Pravda za Mahira, stop vršnjačkom nasilju!

569f8e6d-e290-4281-b454-420a0a0a0a64-rakovac-muhamed– Ja ovom prilikom moram da kažem krajnje dobronamjerno, neću čak govoriti gospodin Rakovac, kazat ću ‘Muhamede, dajte osvjestite se, molim vas, dajte da razgovaramo kao prijatelji’ – kazao je Lovrenović i dodao:

Upravo se čita:  Upoznajte Seadu Todić (63), diplomanticu na Odsjeku za arapski jezik i književnost

– Da ste otišli kao moja supruga i ja u Institut za sudsku medicinu vi biste čuli ono što smo čuli i mi od ljekara koji je vršio obdukciju, u najkraćem, da su povrede konzistentne s padom. Sve ostale detalje ste također mogli saznati da ste to naravno htjeli.

Lovrenović ja također prokomentarisao izjavu Muhameda Rakovca koja se tiče paljenja fotografija.

Upravo se čita:  Mirsada je najmlađa nana u BiH, ima samo 33 godine: 'Ja sam sebi rodila drugarice'

– Gospodine Rakovac, ovo je Mahirov album. Evo vas ovdje na slici. Imate slika koliko god hoćete. Ovo je drugi Mahirov album, i on će biti predat u Tužilaštvo, tako da insinuacije tog tipa uopće nisu potrebne – kazao je Lovrenović u intervjuu u Dnevniku 3.

Izdvajamo

Izdvajamo

Kako prepoznati pravi med? U nekim mješavinama pronađeni ostaci antibiotika i pesticida

Kvalitetan med izuzetno je zdrav tražen proizvod, ali ujedno uz sir i maslinovo ulje namirnica koja se najčešće falsifikuje....

Još vijesti za vas