Ponedjeljak, 13 svibnja, 2024

Konzum BiH povodom Dana grada Sarajeva svim građanima poklanja besplatne vožnje tramvajem

Preporučeno

Drage Sarajke i Sarajlije Konzum BiH vam od srca čestita Dan grada.

Sarajevo, 5. aprila-Najveću čestitku voljenom Sarajevu u vidu besplatnih vožnji u tramvaju„Tradicija moga kraja“ koji saobraća na relaciji Ilidža-Baščaršija-Ilidža sutra će pokloniti Konzum BiH.

Dan grada Sarajeva„Povodom najvažnijeg datuma u historiji Sarajeva, 6. aprila,željeli smo dati naš doprinos i proslaviti ovaj dan s osmijehom na licu u atmosferi zajedništva, poštovanja i ljubavi prema Sarajevu. Našim sugrađanima poklanjamo besplatne vožnje koje će moći zasladiti i rođendanskim slasticama“, poručila je Zvezdana Stojaković, PR menadžerica Konzuma BiH.

Upravo se čita:  Tužna poruka kćerke poginulog rudara Asima Šehanovića: 'Babo moj, ispunit ću sve ono što sam ti obećala ne sikiraj se"

Osim toga, Konzum BiH vas poziva da sutra prošetate do BBI centra gdje će biti postavljeno veliko crveno srce ispred  kojeg ćete se moći fotografirati i na panou ostaviti poruku voljenom gradu. Bit će ovo lijepa uspomena kojom ćemo pokazati da je Sarajevo u srcima svih nas.

Izdvajamo

Izdvajamo

U društvu Tamare Vučić: Supruga Volodimira Zelenskog u Beogradu

Supruga predsjednika Ukrajine Olena Zelenska boravi u bilateralnoj posjeti Beogradu, koju je započela obilaskom Biblioteke grada Beograda u društvu...

Još vijesti za vas