Petak, 17 svibnja, 2024

Konzum BiH povodom Dana grada Banja Luke građanima poklanja besplatne vožnje

Preporučeno

Povodom 22. aprila, Dana grada Banja Luka, Konzum BiH će svim Banjalučankama i Banjalučanima pokloniti besplatne vožnje autobusima na relacijama Obilićevo-Centar-Autobuska stanica, te Starčevica-Borik-Centar-Obilićevo-Starčevica.

„Banja Luka je mjesto ugodnog življenja, ljubaznih i izuzetno gostoljubivih ljudi koji znaju kako se voli svoj grad.Banjalučani su uvijek iskreno nosili svoj grad u srcu, dajući mu šarm i identitet na kojem mu svi mogu pozavidjeti. Upravo zbog toga Konzum svojim sugrađanima želi pokloniti nešto lijepo i čestitati im rođendan grada, jer znamo koliko im ovaj datum znači.Uz besplatne vožnje,dragim Banjalučanima darivat ćemo i rođendanske poslastice“, poručila je Zvezdana Stojaković, PR menadžerica Konzuma BiH.

Upravo se čita:  Krađa dva miliona KM u BiH: Pljačkaši su vlasnicu mjenjačnice pratili danima, znali su šta je u torbama

Tu iznenađenjima Konzuma BiH nijekraj. U Gospodskoj ulicibit će postavljeno veliko crveno srce gdje će se građani moći fotografirati i napraviti trajnu rođendansku uspomenu. Također, na velikom panou svi će biti u prilici napisati čestitku i želju svome gradu, te pokazati da Banja Lukunosimou našim srcima.

Dragi naši Banjalučani i Banjalučanke, od srca vam želimo sretan Dan grada.

Zanima li vas ovo?

Izdvajamo

Izdvajamo

Inspektori Porezne uprave FBiH zapečatili tri objekta u TK i izdali 28 prekršajnih naloga

Inspektori Porezne uprave FBiH - Kantonalnog poreznog ureda Tuzla u 36 inspekcijskih nadzora na području Tuzlanskog kantona, zbog utvrđenih...

Još vijesti za vas