Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Do kraja vikenda u BiH nestabilno vrijeme s pljuskovima

Preporučeno

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje pretežito oblačno i nestabilno vrijeme sa kišom i pljuskovima, mjestimično i grmljavinom. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura između 14 i 21 stepen.

Foto: Arhiv
Foto: Arhiv

Prijepodne u BiH bilo je oblačno vrijeme sa mjestimičnom kišom.

Temperature zraka u 11 sati: Bjelašnica 0 stepeni, Ivan-Sedlo 8, Sokolac 10, Sarajevo i Livno 11, Bihać i Bugojno 12, Banja Luka, Gradačac i Sanski Most 13, Prijedor, Srebrenica i Tuzla 14, Bijeljina, Mostar i Zvornik 15, Doboj i Zenica 16 i Neum 19.

Upravo se čita:  Najavili raniju isplatu aprilskih penzija

U nedjelju u Bosni i Hercegovini će biti pretežito oblačno i nestabilno vrijeme sa pljuskovima, poslijepodne se očekuje i grmljavina. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura između 4 i 9, na jugu Hercegovine od 9 do 14, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 22 stepena, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(Fena)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Stupile na snagu Schmidtove izmjene Ustava FBiH iz aprila prošle godine

Visoki predstavnik Christian Schmidt 27. aprila 2023. nametnuo je amandman na Ustav FBiH kojim se mijenja način imenovanja nove...

Još vijesti za vas