Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Preminuo 16-godišnji fudbaler kojeg je jučer udario grom za vrijeme utakmice

Preporučeno

Preminuo je 16-godišnjak iz Nevinca, kojeg je u subotu udario grom na fudbalskoj utakmici u Novoj Rači. Iz bjelovarske bolnice su potvrdili tu vijest, javlja Večernji list.

gromVEZANO: Grom udario dvojicu mladih nogometaša: 16-godišnjak u kritičnom stanju

Nevjerojatan događaj zbio se nešto oko 17 sati u Novoj Rači nedaleko od Bjelovara. Iz tmurnih oblaka koji su se poslijepodne nadvili nad naseljem sijevnula je munja i potom udario grom na fudblasko igralište županijskog ligaša na kojem se u tom trenutku igrala prijateljska utakmica pionira domaćina NK Trnskog i BŠK Brezovac, piše Večernji list.

Upravo se čita:  Zaove napale i pretukle snahu pa je istjerale iz bratove kuće

Od siline udara i pražnjenja do kojeg je tom prilikom došlo desetak mladih fudbalera našlo se na zemlji.

‘Bilo je strašno. Klinci su kao pokošeni popadali na zemlju. Većina ih se ubrzo i pridigla, no dvojica na centru su ostali i dalje ležati. Kolega i ja odmah smo utrčali pomoći svaki svom igraču’, kazao je Igor Blagojević, trener pionira Trnskog, čiji je igrač 15-godišnji D.N. tom prilikom zadobio teške povrede.

Upravo se čita:  Policija uhapsila vozača autobusa koji je sagradio dodatni rezervoar za krijumčarenje robe

‘Pokušali smo mu pomoći, no nije bilo pulsa te sam mu po preporuci liječnika Hitne pomoći koje smo odmah i zvali masirao srce sve do njihova dolaska. Stigli su nakon 20-ak minuta i odmah ga odvezli u bjelovarsku bolnicu.

Drugi mladić K.P. igrač Brezovca, kako doznajemo, takođe je završio u bjelovarskoj bolnici i stanje mu je stabilno. Zbog toga što se ne osjećaju dobro pomoć u bjelovarskom Zavodu za hitnu medicinu zatražilo je još nekoliko igrača, no njihovo stanje manje je opasno.

Upravo se čita:  U Beogradu se obratila optuženom ratnom zločincu: Odveo si mi oca pred očima

Izvor: Večernji list

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Alijana 21 godinu iščekuje Enesa: “Izašla sam po brata, nestao je misterizono i nikad nije došao”

Alijana Kaharević već 21 godinu iščekuje svog brata Enesa. Te 2003. godine je nestao i nikad ga nisu pronašli. Ističe...

Još vijesti za vas