Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Blokada saobraćaja u velikom dijelu Sarajeva

Preporučeno

Saobraćaj će danas biti obustavljen u velikom dijelu Sarajeva: zbog radova i protesta, saopćeno je jutros iz BIHAMK-a.

Zbog održavanja protestne šetnje, danas u vremenu od 12:05 do 13:45 sati, moguće su povremene obustava saobraćaja u ulicama Vrbanja, Hiseta, Obala Kulina Bana, Radićeva i Mis Irbina.

– Zbog radova na izgradnji gasovoda u vremenu od 08:30 do 16:00 sati, obustavlja se saobraćaj u ulici Remze Ahmetovića (od spoja sa ulicom Mratnjevače u dužini 300 metara).

Upravo se čita:  Bećirović s ambasadorima Kvinte, EU i OHR-a: BiH ćemo braniti u skladu s međunarodnim i nacionalnim pravom

– Zbog izvođenja radova u ulici Obala Kulina bana (od spoja sa mostom Skenderija do spoja sa mostom Drvenija) zabranjen je saobraćaj u lijevoj traci u dozvoljenom smijeru kretanja, dok je druga draga slobodna za saobraćaj.

– Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže od 08 do 17 sati obustavlja se saobraćaj u ulici Komatin (od raskrsnice sa ulicom Hambina carina do raskrsnice sa ulicom Bostarići). Alternativni pravac za vrijeme obustave je: Komatin-Hambina carina-Brajkovac-Lipe-Komatin i obratno.

Upravo se čita:  U entitetima različito: Poznato koji će dani u BiH biti neradni za praznike u maju

– Zbog radova na izgradnji kružne raskrsnice na dijelu ulica Ante Babića i Ive Andrića (spoj “X” transferzale i novoizgrađene “A” transferzale), obustavljen je saobraćaj u dijelu ulice Ive Andrića (od raskrsnice sa ulicom Olimpijska do raskrsnice sa ulicom Ante Babića).

-Zbog izvođenja sanacionih radova, usporeno se saobraća u ulicama: Dalmatinska, Halilbašića, Sulejmana Omerovića Cara, Porodice Ribar, Zvornička, Stolačka, Kraljice Jelene, Prijedorska, Zmaja od Bosne i Kemal Begova, saopćeno je iz BIHAMK-a.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Nemoj da mi diraš mater”: Mladić iz Teslića branio majku pa ubio rođaka, pravosnažno osuđen

  Vrhovni sud Republike Srpske pravosnažno je osudio Jovana Aleksića (25) iz Blatnice kod Teslića zbog nanošenja teških tjelesnih povreda...

Još vijesti za vas