Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Kolinda izvela suradnike na večeru u bosanski restoran

Preporučeno

Nakon što je večeras nekolicina hrvatskih medija dobila pristup tajnoj diplomatskoj bilješci u kojoj se – skoro dva tjedna nakon putovanja – otkriva s kim se u SAD-u sastajala Kolinda Grabar-Kitarović, čini se kako je predsjednica odlučila nagraditi suradnike za obavljeni “posao”.

Grabar-Kitarović tako je danas večer provela u popularnom restoranu Sofra u Zagrebu, a fotografijama s druženja pohvalila se na Facebooku.

Upravo se čita:  Popustima privlačila klijente: Fatalna Sneža lažnu diplomu ovjerila kod notara, pa dobila licencu, tri godine radila estetske zahvate dok nije uhvaćena

S obzirom na činjenicu da je proteklih tjedana predsjednica stalno na naslovnicama novina zbog debakla oko putovanja u SAD, nije najjasnije što ovih dana slave Kolinda i suradnici.

Uz fotografije s večere, Kolinda je napisala: “Druženje s mojim najužim timom. Domovini vjerni!”

Podsjetimo, u razgovoru za Index, ugledni političar i diplomat Ivica Maštruko ocijenio je kako je večerašnje dijeljenje tajnih diplomatskih dokumenata medijima naknadno kontroliranje štete.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Stupile na snagu Schmidtove izmjene Ustava FBiH iz aprila prošle godine

Visoki predstavnik Christian Schmidt 27. aprila 2023. nametnuo je amandman na Ustav FBiH kojim se mijenja način imenovanja nove...

Još vijesti za vas