Petak, 3 svibnja, 2024

Ovo je biznismen koji je pucao na Predraga Rankovića Peconija, vlasnika televizije Happy

Preporučeno

Željko Rutović osumnjičen je da je pucao na Predraga Rankovića Peconija u hotelu “Prag” u Beogradu, ali još nije uhapšen, javila je Radio televizija Srbija.

Ranković je sinoć ranjen u nogu u pucnjavi u beogradskom hotelu “Prag”, u Ulici kraljice Natalije. On je sa višestrukim povredama prebačen u Urgentni centar i nalazi se van životne opasnosti.

Ranković je vlasnik više kompanija u Srbiji, među kojima su “Vital”, “Rubin” i Televizije “Hepi”. Pojedini beogradski mediji javljaju da je na Peconija pucao kontroverzni biznismen Željko Rutović.

Upravo se čita:  Popustima privlačila klijente: Fatalna Sneža lažnu diplomu ovjerila kod notara, pa dobila licencu, tri godine radila estetske zahvate dok nije uhvaćena

Isti izvor navodi da su njih dvojica sjedila za istim stolom, te da je u jednom momentu Rutović počeo da vrijeđa jednu od devojaka koje su bile sa njima u društvu.

Nakon što ga je Ranković upozorio da to ne radi, Rutović mu je odgovorio da se ne miješa i počeo da puca.

Upravo se čita:  “Kafa će poskupjeti tri do četiri puta”

Rutović je postao poznat javnosti kao jedan od učesnika filma “Vidimo se u čitulji” i vodio se kao član “zvezdarskog klana”.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Alijana 21 godinu iščekuje Enesa: “Izašla sam po brata, nestao je misterizono i nikad nije došao”

Alijana Kaharević već 21 godinu iščekuje svog brata Enesa. Te 2003. godine je nestao i nikad ga nisu pronašli. Ističe...

Još vijesti za vas