Utorak, 7 svibnja, 2024

Mediji objavili cifru: Evo koliko je Cristiano Ronaldo platio da mu surogat majka rodi djecu

Preporučeno

Jedan od najboljih fudbalera svijeta Cristiano Ronaldo postat će otac po drugi put, ali je, kao i prvi put, platio surogat majci da mu rodi djecu.

Britanski mediji navode da će Ronaldo uskoro postati otac, pošto će najboljem fudbaleru svijeta surogat majka u Americi roditi dva sina.

Ronaldo ima sedmogodišnjeg sina Cristiana Juniora, kojeg je, također, rodila surogat majka. Portugalski fudbaler krije od javnosti ko je majka njegovog sina.

Upravo se čita:  Nakon Pjanića i Šehić se oprostio od reprezentacije: Od danas sam najglasniji navijač, čuvajte nam BiH!

Britanski mediji prenose da se Ronaldo povjerio prijateljima da će poslije porođaja blizance dovesti da žive u njegovoj vili u Madridu, čija je vrijednost 5 miliona funti.

A pošto se sve to više-manje zna, sada se, naravno, ide u potragu za novim detaljima. Iako se Ronaldo trudi da krije detalje iz privatnog života, portugalski i engelski mediji uspjeli su da dođu do informacije o tome koliko će zvanično najbolji fudbaler svijeta da plati surogat majci kada mu bude rodila blizance.

Upravo se čita:  Nakon Pjanića i Šehić se oprostio od reprezentacije: Od danas sam najglasniji navijač, čuvajte nam BiH!

Riječ je o sumi od 17 miliona eura, kojom Ronaldo vjerovatno plaća i šutnju i to da se krije od javnosti. Također, Ronaldo je i za svog prvog sina, Cristiana Juniora iskeširao 12 miliona eura.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Lamija je 30 godina živjela u Nizozemskoj i sada se sa porodicom vratila u Fojnicu: “Kao mala sam imala san da živim u šumi”

Nakon trideset godina života u Nizozemskoj, Lamija Džigal Bekašević, sa svojom obitelji vratila se u rodni kraj nedaleko od...

Još vijesti za vas