Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Mladić otišao s bivšom djevojkom na planinarenje, objavio sliku na Instagramu pa je ubio

Preporučeno

Jolee Callan i Loren Bunner bili su u ljubavnoj vezi, ali nakon nekog vremena su prekinuli, piše mirror. Loren nije više željela biti s Joleenom, ali on to nije tako shvaćao i olako prihvaćao…

Naime, nakon što su prekinuli, Jolee Callan je bivšu djevojku konstantno zvao na mobitel, slao joj poruke, ponekad i uhodio.

Loren je pristala da ostanu prijatelji i smatrala je da je njen bivši dečko to prihvatio. No, kad su se dogovorili za prijateljsku šetnju i planinarenje na Pinhoti Trail u Alabami, dogodilo se nešto što niko nije mogao naslutiti.

Upravo se čita:  Državljani BiH u Njemačkoj ukrali bicikle vrijedne 120.000 eura: Uhvaćeni su, policija objavila kako su "radili"

Nakon što je na Instagramu objavio nekoliko fotografija kako uživaju na planinarenju, te Loren na vrhu litice sa psom kako gleda u daljinu, ubio je.

Upucao je s leđa, a zatim i među oči. Naposljetku je bacio s litice. Nakon što je počinio ovaj stravičan zločin, nazvao je 911 i sve priznao.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Stupile na snagu Schmidtove izmjene Ustava FBiH iz aprila prošle godine

Visoki predstavnik Christian Schmidt 27. aprila 2023. nametnuo je amandman na Ustav FBiH kojim se mijenja način imenovanja nove...

Još vijesti za vas