Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Meteorolozi najavljuju promjene: Poznato kada stižu padavine

Preporučeno

Objavljena je vremenska prognoza za dane vikenda u BiH. Subota – pretežno sunčano vrijeme. Prije podne na jugu sa umjerenom oblačnosti. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 5 i 11, na jugu od 9 do 13, a najviša dnevna temperatura zraka između 19 i 25 stupnjeva.

Nedjelja – umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Poslije podne i krajem dana, u zapadnim i sjeverozapadnim područjima sa kišom. U noći sa nedjelje na ponedjeljak, padavine se očekuju i u ostalim djelovima. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 6 i 12, na jugu od 9 do 13, a najviša dnevna temperatura zraka između 17 i 23 stupnja.

Upravo se čita:  Zbog nesposobnosti političara BiH bi mogla ostati bez dvije milijarde KM

Ponedjeljak – pretežno oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Kiša će mjestimično biti i intenzivnija. Poslije podne i krajem dana, padavine će postupno oslabiti.

Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 5 i 11, na jugu od 9 do 13, a najviša dnevna temperatura zraka između 7 i 13, na jugu do 15 stupnjeva.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Nemoj da mi diraš mater”: Mladić iz Teslića branio majku pa ubio rođaka, pravosnažno osuđen

  Vrhovni sud Republike Srpske pravosnažno je osudio Jovana Aleksića (25) iz Blatnice kod Teslića zbog nanošenja teških tjelesnih povreda...

Još vijesti za vas