Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Pokušao da ubije ženu jer se zadržala u gradu, pa u očaju skočio kroz prozoe

Preporučeno

“Milica se zadržala u gradu duže nego što je planirala i nego što mu je rekla da će ostati. Dalibor je bio ubijeđen da ga laže i vara, iako je u gradu bila sa kćerkom.”

Miličina sestra Katarina Savićević Drapšin kaže da je upravo to bio razlog tragedije koja se u utorak dogodila na Novom Beogradu, kada je Dalibor Skočo (41) napao nožem suprugu Milicu i povrijedio i njihovu ćerku A. (13) koja je pokušala da ga odgurne od majke. Nakon incidenta, Dalibor je skočio kroz prozor sa petog sprata na beton. Sutradan je u bolnici podlegao povredama, piše Blic.

Do još jedne u nizu svađa tokom 14 godina zajedništva došlo je u utorak, kada se Milica nešto duže zadržala u gradu sa kćerkom A. (13) i sestričniom K. (7), koja ih je posjetila za praznike.

Upravo se čita:  Preminuo otac Tošeta Proeskog: Tužnu vijest objavila kćerka Dora

– Kao i za ljetni, i za ovaj raspust moja kćerka je došla kod njih u posetu. Njih tri prošetale su se Trgom otvorenog srca, tržnim centrom i bile su u restoranu. Međutim, zadržale su se nešto duže od planiranog i tada je Dalibor rekao mojoj kćerki da ga Milica vara i laže i da će je ubiti – priča Miličina starija sestra Katarina.

Tada ih je, dodaje Katarina ono što joj je ispričala Milica, Dalibor napao.

– On je krenuo na Milicu, nije istina da je ikada bio nasilan prema djeci. Kćerku je odgurnuo i tom prilikom je povrijedila prst. Moja kćerka je vrištala i sakrila se ispod kreveta – priča Katarina.

Ubrzo su u stan došli policija i Hitna pomoć. Katarina dodaje da misli da tragedije možda ne bi ni bilo da se njen zet nije uplašio policajaca.

Upravo se čita:  Policija uhapsila vozača autobusa koji je sagradio dodatni rezervoar za krijumčarenje robe

– Greška policajca, koji je tada bio sa njima u stanu, bila je što je Daliboru koji je bio u rastrojenom stanju rekao da mu za to što je uradio slijedi par godina u zatvoru. To se dešavalo u dnevnoj sobi, a kada je to čuo, pošto je veliki stan, Dalibor im je pobjegao i zatrčao se ka trpezariji i kuhinji. Otvorio je prozor u kuhinji i skočio – priča Katarina.

Hitna pomoć odmah je odvezla povređenog Dalibora na reanimaciju u Urgentni centar.

Kako kaže sestra napadnute žene, Milicu je nakon svega napao Daliborov otac.

– Pitao je: “Da li si sad sretna?” i prijetio riječima: “Platićeš mi za ovo”. Policija je Milici rekla da se skloni i da je bolje da ne ide u Urgentni da vidi muža – kaže Katarina.

Upravo se čita:  Kazne i do 1.000 eura: Grad na Jadranu zabranio šetnju u kupaćim kostimima, stop i za električne trotinete u šetališnim zonama

Dalibor je sutradan, u srijedu, preminuo u bolnici.

– Milica niti je vidjela svog muža, niti ga je identifikovala. Ako izuzmemo ovo što se dogodilo, oni su bili veoma dugo zajedno i imaju dvoje predivne dece. Milica i kćerke su dobro sada, ona se sklonila na jedno mjesto u Beogradu sa djecom sada dok se ne promijeni brava njihovom stanu – dodaje Katarina.

Kako dodaje, i njena sedmogodišnja kćerka je i dalje u šoku, a Katarina za Dalibora i dalje ima riječi hvale.

– Nikakav razlog za ovo osim ljubomore nije imao, njen novi posao bila mu je rak rana… – kaže Katarina.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Žena ostala bez 576.780 KM nakon što je prevarena na stranici za upoznavanje

Sedamdesetdevetogodišnja žena iz Dablina ostala je bez svoje ušteđevine od 250.000 funti (576.780 KM) nakon što je prevario muškarac...

Još vijesti za vas