Subota, 4 svibnja, 2024

Mustafa se predomislio, s Eminom će ipak završiti na sudu?!

Preporučeno

Pjevačica Emina Jahović i turski pjevač Mustafa Sandal riješili su da se rastanu nakon deset godina braka, ali problemi u njihovim životima tek kreću, piše beogradski “Blic”.

Iako je Emina računala na to da će se sporazumno razvesti i da će joj bivši suprug ostaviti porodičnu kuću u Istanbulu u kojoj bi živjela sa djecom, Mustafa je, kako piše isti izvor, “promijenio ploču”!

– Emina i Mustafa su se isprva dogovorili oko starateljstva, ali se on sada premišlja jer smatra, kako ona kaže, da je dovoljno uticajan u Turskoj da može da uvjeri javnost da djeca treba njemu da pripadnu. On misli da ima bolji imidž u javnosti, što je presudno za tamošnje zakone, a iznad svega, želi da provodi što više vremena sa sinovima. Kako turski mediji danima bruje o njenoj navodnoj aferi sa sinom Miškovića, ona je uplašena da bi tamošnja javnosti počela da gleda na nju kao na nepodobnog staratelja jer nije moralna i čestita žena. Ona je sada zbog svega toga uplašena i učiniće sve da ubijedi Mustafu da se sporazumno razvedu – otkriva za “Blic” izvor iz Novog Pazara, i dodaje:

Upravo se čita:  Pjevačica iz Srbije prošla na crveno i zakucala se u autobus: Isplivali detalji saobraćajne nesreće, evo koja kazna joj prijeti

– Kada su riješili da se rastanu, Mustafa je obećao Emini da će kuću u Istanbulu ostaviti njoj i sinovima, a da će on naći stan u kojem će nastaviti život samostalno. Međutim, on je nastavio da živi u toj kući, angažovao je stalnu kuharicu i kućepaziteljku da brinu o svemu, stoga Emina misli da će on ostati tu i da je prvobitni dogovor pao u vodu. Ona razmišlja da unajmi agenta za nekretnine i pronađe novi dom za nju i mališane. Još uvijek ne zna da li bi živjela u Srbiji ili u Turskoj, a trenutno više provodi vrijeme u Novom Pazaru kod svoje porodice. Klinci zasada isto žive na dve adrese.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Unuk Josipa Broza Tita pisao molbu zemljama Pokreta nesvrstanih da ne glasaju za rezoluciju o Srebrenici

Unuk Josipa Broza Tita, Joška Broz, izjavio je na televiziji Pink da je pisao zemljama Pokreta nesvrstanih da ne...

Još vijesti za vas