Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Milorad Dodik i Dragan Mektić na proslavi Dana policije Srbije

Preporučeno

U Srbiji se danas obilježava Dan policije, a svečanosti prisustvuju i predsjednik RS-a Milorad Dodik i ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da rijetko ko ima takve rezultate i daje sve od sebe kao što to čini policija Srbije.

Čestitajući Dan policije svim pripadnicima MUP-a Srbije, Vučić je na platou ispred Doma Skupštine Srbije istakao da vjeruje u policiju, koja obavlja najodgovorniji posao.

Upravo se čita:  Policija uhapsila vozača autobusa koji je sagradio dodatni rezervoar za krijumčarenje robe

Vučić je govorio o smanjenju i rasvjetljavanju krivičnih djela, smanjenju stope kriminala, te istakao da su to podaci koji dovoljno govore o uspjesima policije.

“Štitite slobodu građana tako što štitite zakon, a način na koji se to radi je impresivan”, rekao je Vučić na centralnoj proslavi Dana policije kojoj prisustvuju Milorad Dodik, Dragan Mektić i ministar MUP-a RS Dragan Lukač.

Upravo se čita:  Popustima privlačila klijente: Fatalna Sneža lažnu diplomu ovjerila kod notara, pa dobila licencu, tri godine radila estetske zahvate dok nije uhvaćena

On je obećao da će učiniti sve da pripadnici policije dobiju priznanje koje zaslužuju, ali i podršku koju zaslužuju kroz veće plate, bolju opremu i mogućnost da se dođe do jefitnijih stanova.

Vučić je čestitao dobitnicima medalja.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Komšije ponovo šopinguju kod nas

Da su se komšije vratile da šopinguju u BiH, potvrđuje podatak da je za prva tri mjeseca ove godine...

Još vijesti za vas