Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Dalić o Thompsonu: Pjevao je pjevač koji je naša himna

Preporučeno

Fudbalska reprezentacija Hrvatske osvojila je drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a nakon ovog velikog rezultata Vatrene je u Zagrebu dočekalo više od pola miliona ljudi.

Nakon dočeka u prijestolnici Hrvatske, hrvatski fudbaleri dočekani su u svojim gradovima. U Varaždinu je dočekan selektor Hrvatske – Zlatko Dalić, a Varaždincima je pjevao Marko Perković Thompson.

Dalić se obratio i medijima tokom dočekao u Varaždinu, a na pitanje novinara ko je izabrao pjevače, selektor Hrvatske je odgovorio:

“Nemojte mi takva pitanja postavljati. Došli smo se veseliti, nije vrijeme za provokativna pitanja. Kakve pjevače, koje pjevače? To je hrvatska pjesma – Lijepa li si”, rekao je Dalić i dodao:

“Hrvatska je druga u svijetu, a vi mene pitate o pjevačima. Nemojte, molim vas, imajte respekta prema ovim ljudima. Nemojte me provocirati. Pjevao je pjevač koji je naša himna”, rekao je Dalić.

A post shared by Zlatko Dalic (@daliczlatko) on

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Stupile na snagu Schmidtove izmjene Ustava FBiH iz aprila prošle godine

Visoki predstavnik Christian Schmidt 27. aprila 2023. nametnuo je amandman na Ustav FBiH kojim se mijenja način imenovanja nove...

Još vijesti za vas