Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Otac i kćerka iz BiH povrijeđeni u sudaru kod Nikšića, jedna osoba poginula

Preporučeno

Nikšićanin čiji su inicijali Ž.O. /53/ poginuo je danas, a povrijeđeno je dvoje državljana BiH u sudaru dva vozila na magistralnom putu od Nikšića prema Trebinju, saopštila je crnogorska policija.

Saobraćajna nesreća dogodila se kod Vitalca kada je Žarko Ognjenović (53) koji je vozio prema Nikšiću i iz neutvrđenih razloga za volanom Golfa 2 skrenuo u suprotnu traku i udario u vozilo registarskih oznaka BiH.

Upravo se čita:  Zaove napale i pretukle snahu pa je istjerale iz bratove kuće

Tom prilikom povrijeđen je državljanin BiH čiji su inicijali D.P, koji je vozio, te njegova kćerka. Oni su prevezeni u nikšićku bolnicu i, prema prvim informacijama, zadobili su lakše povrede. Podgoričke Vijesti javile su da su državljani BiH koji su bili u drugom vozilu Golfu 6 Drago Petričević (63) i njegova kćerka Dijana.

Saobraćaj se na ovom dijelu magistrale prema granici sa Republikom Srpskom saobraća se naizmjenično.

Upravo se čita:  Kazne i do 1.000 eura: Grad na Jadranu zabranio šetnju u kupaćim kostimima, stop i za električne trotinete u šetališnim zonama

Nikšićanin Žarko Ognjenović 32. osoba koja je od početka ove godine stradala na putevima u Crnoj Gori.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Čović: Evropski sud pravde odbacio Sky! Mora da se poštuje domaći zakon i obavijesti nadležna država

Evropski sud pravde (ESP) odbacio je korišćenje kao dokaza u krivičnim sudskim postupcima "nezakonito dobijenih razgovora sa šifrovanih mreža...

Još vijesti za vas