Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Snijeg srušio krov na tribini federalnog premijerligaša

Preporučeno

Velike snježne padavine koje su u prethodna dva dana zahvatile područje Visokog i gotovo cijele Bosne i Hercegovine donijele su brojne neprilike građanima.

Pored neočišćenih cestovnih pravaca građani se bore i sa brojnim oštećenjima, a upravo pod težinom snijega tokom dana srušio se i krov tribine stadiona u Lukama.

Riječ je o krovu koji je na tribinama ovog stadiona izgrađen tokom ljeta prošle godine, a koja je ustvari trebala biti samo jedan dio aktivnosti na revitalizaciji i uređenju visočkog stadiona, piše Visoko.co.ba.

No, s obzirom na stanje u Nogometnom klubu Bosna iz Visokog od odlaska prošlosezonske uprave ova činjenica i ne začuđuje mnogo, te rušenje ovog krova može biti samo još jedan sinonim za tešku situaciju u kojoj se klub nalazi od početka ove sezone. Čini se kako ni krov koji je donacija bivšeg predsjednika uprave trenutno vodstvo kluba iz Visokog nije u mogućnosti sačuvati od uništenja, što dodatno govori o kompliciranosti situacije.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Stupile na snagu Schmidtove izmjene Ustava FBiH iz aprila prošle godine

Visoki predstavnik Christian Schmidt 27. aprila 2023. nametnuo je amandman na Ustav FBiH kojim se mijenja način imenovanja nove...

Još vijesti za vas