Srijeda, 15 svibnja, 2024

Zašto Kim Kardashian koristi sugorat majke za svoju djecu?

Preporučeno

Nedavno se počela širiti vijest o tome da Kim Kardashian i Kanye West čekaju četvrto dijete, ovaj put kod druge surogat majke.

Kim je sama rodila prvo dvoje djece, a kod trećeg se odlučila za surogat majku. Htjela je da ista žena rodi četvrto, ali je ona bila trudna sa svojim djetetom pa su morali naći drugu.

Upravo se čita:  Izgubila bitku nakon kraće bolesti: Mirza Selimović skrhan od bola otkrio vrijeme i mjesto majčine dženaze

No, zašto Kim bira surogat majke? Najpopularnija Kardashian kći ima bolest koja se zove „placenta accreta“, a kruže priče o tome kako je to nasljedno s mamine strane. To je bolest koja uzrokuje „ugrađivanje“ posteljice u maternicu, a to svakako nije dobro jer se posteljica nakon rađanja mora izvaditi.

Kim se prisjetila kako joj je doktor pri prvom porođaju morao gurnuti cijelu ruku u maternicu kako bi noktima izgrebao komade posteljice. Rekla je da to iskustvo više nikad ne želi iskusiti.

Upravo se čita:  Izgubila bitku nakon kraće bolesti: Mirza Selimović skrhan od bola otkrio vrijeme i mjesto majčine dženaze

Drugo dijete je teško začela, ali ga je ipak rodila sama, a nakon silnih komplikacija, par je shvatio da će teško moći imati još jedno dijete pa su se odlučili za surogat majku.

Mnogi su prozvali par da laže i kako je Kim samo lijena i razmažena, ali ona se na takve komentare uopće ne obazire.

Izdvajamo

Izdvajamo

Ryanair najavljuje snažan rast na Balkanu: Ciljaju na 11 miliona prevezenih putnika ove godine

Irska niskotarofna aviokompanija Ryanair najavila je nastavak snažnog rasta na Balkanu, pri čemu je njen izvršni direktor Michael O’Leary,...

Još vijesti za vas