Subota, 4 svibnja, 2024

Ko bi rekao da ima milione: Pogledajte kako Jelena Karleuša izgleda kada tegli kese iz trgovine

Preporučeno

Pjevačica nije komunicirala s radnicama u prodavnici, trudila se ne privlačiti pažnju, a kada je platila namirnice, kese je sama teglila.

Jelena Karleuša je sa svojim kćerkama Atinom i Nikom otišla u trgovinu, u jeku skandala oko navodne afere između nje i Ognjena Vranješa, prenosi Blic.rs.

Dok sve bruji o skandaloznom sadržaju poruka i fotografijama koje je Karleuša navodno slala Ognjenu Vranješu, ona se u javnosti do sada pojavila samo na snimanju “Zvezda Granda”.

Upravo se čita:  Pjevačica iz Srbije prošla na crveno i zakucala se u autobus: Isplivali detalji saobraćajne nesreće, evo koja kazna joj prijeti

Njeno izdanje dok je odlazila u prodavnicu mnoge je iznenadilo.

Naime, Karleuša je s kćerkama otišla do samoposluge da bi kupila sve što joj je potrebno, a kako je mislila da će proći neopaženo, nije imala šminku na licu, kosu je vezala, a osim kape, nosila je i naočale za sunce.

Jelena nije komunicirala s radnicama u prodavnici, trudila se ne privlačiti pažnju, a kada je platila namirnice, kese je sama teglila.

Upravo se čita:  Pjevačica iz Srbije prošla na crveno i zakucala se u autobus: Isplivali detalji saobraćajne nesreće, evo koja kazna joj prijeti

Uprkos tome što je njen suprug potpisao ugovor na 8,5 miliona eura, dok je Duško u Kini, Karleuša je kupovinu i nošenje namirnica obavljala sama, pa su prisutni komentirali da nikad ne bi rekli da je milionerka.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Njemački list piše o demografskom slomu Balkana: Ostaju bez stanovništva

Njemačke novine Frankfurter Allgemeine Zeitung pišu o poteškoćama koje u balkanskim zemljama izazivaju s jedne strane iseljavanje i pad...

Još vijesti za vas