Četvrtak, 16 svibnja, 2024

Evo ko je preuzeo vrh trona i postao najpraćenija osoba na svijetu na Instagramu

Preporučeno

Tri godine za redom, Selena Gomez, poznata pjevačica i celebrity bila je najpraćenija osoba na Instagramu i broj njenih fanova rastao je svakodnevno.

Iako vjerojatno mislite da ju je s trona svrgnula neka od poznatih žena kao što su Kim Kardashian ili Beyoncé, u pitanju je zapravo muškarac.

Nogometaš Cristiano Ronaldo preuzeo je mjesto broj jedan s brojem od nevjerojatnih 156 miliona sljedbenika, dok pjevačica ima čak 10 miliona pratitelja manje.

Upravo se čita:  Izgubila bitku nakon kraće bolesti: Mirza Selimović skrhan od bola otkrio vrijeme i mjesto majčine dženaze

Selenu je prestigla i njena konkurencija Arian Grande koja se opasno brzo približava broju pratitelja poznatog nogometaša.

Razlog prestanka rasta Selene Gomez je njena odluka da se udalji od društvenih mreža kako bi se maknula od napora i stresa i kako bi si olakšala borbu s bolesti.

Izdvajamo

Izdvajamo

“Bila je to moja dužnost kao čovjeka i pripadnika OS BiH”: Mladen je na putu na posao ugledao porodicu ispred zapaljenog auta, ono što...

Pripadnik Oružanih snaga BiH Mladen Jovičić pomogao je porodici čije se vozilo zapalilo na autoputu Doboj - Banjaluka. Priča kako...

Još vijesti za vas