Subota, 4 svibnja, 2024

Lociran famozni ‘Boki’, evo gdje se nalazi: “Uskoro će sve biti u javnosti”

Preporučeno

Prema saznanjima do kojih je došao portal Srpskainfo, osoba pod pseudonimom “Boki” je između ostalog napisala: “uskoro će sve biti u javnosti.

Portal SrpskInfo objavio je jutros da je osoba pod pseudonimom “Boki”, koja je tvrdila da je gledala snimak otmice Davida, nalazi se u njemačkom gradu Frankfurtu.

Podsjećamo, “Boki” je na jednom portalu ostavio četiri komentara u kojima je detaljno gleda snimak s Banjalučke RF banke i detaljno objasnio šta je navodno vidio na tom snimku. Pripadnici MUP-a RS su pokrenuli istragu kako bi se utvrdio idntitet “Bokija” i u sklopu njen zatražena je IP adresa s koje su pisani komentari.

Upravo se čita:  Nevjerovatna priča Bosanca Almira: Prodao auto i sa 2.500 eura otišao u Austriju, danas obrće milione

Kako piše pomenuti portal, pozivajući se na izvore bliske istrazi, provjerom IP adrese utvrđena tačna lokacija sa koje su pisani komentari, a radi se o jednom objektu u njemačkom gradu Frankfurtu, u pokrajini Hesen.

Istragu je preuzela Uprava kriminalističke policije MUP Republike Srpske.

– Dalja istraga uključiće saradnju sa drugim bezbjednosnim agencijama kako bi se utvrdio tačan identitet ove osobe – objasnio je izvor iz istrage.

Upravo se čita:  Hamo je prvi mještanin Gračanice kod Gacka koji je odlučio obnoviti svoju kuću: Ovo je poruka da se ne vraćamo

Prema saznanjima do kojih je došla Srpskainfo, osoba pod pseudonimom “Boki” je između ostalog napisala: “uskoro će sve biti u javnosti.

– Gledao sam lično snimak sa RF banke koja je snimila kako je pretučen David Dragičević na parkingu Metalske škole” – piše “Boki” i dodaje da je vidio kako pretučenog Davida vuku po asfaltu i ubacuju u vozilo u koje ulazi i jedan od inspektora.

Upravo se čita:  Olujno nevrijeme stiže u Bosnu i Hercegovinu: Pročitajte prognozu stranice BHmeteo

Iz MUP RS nije bilo odgovora na upit da li je u međuvremenu utvrđen identitet famoznog “Bokija”. Novinare su uputili banjalučkom tužilaštvu, prenosi Srpskainfo.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Čović: Evropski sud pravde odbacio Sky! Mora da se poštuje domaći zakon i obavijesti nadležna država

Evropski sud pravde (ESP) odbacio je korišćenje kao dokaza u krivičnim sudskim postupcima "nezakonito dobijenih razgovora sa šifrovanih mreža...

Još vijesti za vas