Utorak, 30 travnja, 2024

Kćerka joj odselila kod momka: “Kad sam ušla u njenu sobu, došla mi je muka, zgrozila sam se kad vam ovo vidjela”

Preporučeno

Majka je željela savjet kako da se otarasi prljavštine, ali dobila je uglavnom zgrožene komentare, i tek pokoji savjet.

Mama po imenu Tracey Davis okačila je slike iz djevojačke sobe svoje kćerke i – ljudi su, baš kao i ona sama, zapanjeni stanjem u kojem se soba nalazi.

– Moja jedinica je napustila gnjezdo. Otišla je da živi sa dečkom i sad, kad sam vidjela na šta joj zapravo liči soba, mogu samo da kažem – bog mu pomogao. Planirala sam da namještaj iz njene sobe preuredim i ponovo koristim, ali sve je u očajnom stanju.

Upravo se čita:  Kćerke babu Elvira obradovale umrom: “Hvala ti što si nas naučio kako da živimo”
Foto: Facebook

Ispraznila sam sve police jer sam planirala da ih ponovo iskoristim, ali čaše i činije su bukvalno bile zalijepljene za površinu. Čak je i češalj zaljepljen za sto. Zgrožena, poslala sam joj poruku da je pitam od čega je sve tako ulepljeno kako bih znala kako da probam da očistim i rekla mi je da misli da je to od gaziranih pića! – kaže zgrožena majka koja je priložila i slike.

Upravo se čita:  Kćerke babu Elvira obradovale umrom: “Hvala ti što si nas naučio kako da živimo”

Majka je zapravo željela savjet kako da se otarasi prljavštine, ali dobila je uglavnom zgrožene komentare, i tek pokoji savjet.

Foto: Facebook

– Prvo sve pređi detaljno ledom, onda preko leda sipaj sapunicu sa šećerom i ostavi da to malo odstoji, a onda kreni da trljaš – savjetuje joj jedna žena, dok drugi uglavnom savjetuju da prljavštinu prosto izriba ili, još bolje, pobaca sve.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Od sutra se očekuje povećana frekvencija saobraćaja i gužve na granicama

Jutros se u većem dijelu Bosne i Hercegovine saobraća uz povoljne vremenske uslove i slabiju frekvenciju saobraćaja. Sutra, posljednjeg dana...

Još vijesti za vas