Utorak, 30 travnja, 2024

Ajla Sadiković puštena na slobodu

Preporučeno

Ajla Sadiković, vojnik Oružanih snaga BiH, koja se sumnjiči da je iz “tetejca” ranila supruga Denisa 24. juna u sarajevskom naselju Ciglane, puštena je na slobodu, potvrdio je Izet Baždarević, advokat Ajle Sadiković – javlja Avaz.

Podsjetimo, ona je ranije ispričala da ju je maltretirao suprug. Kritičnog dana Denis je, prema njenim riječima, u jednom momentu desnom rukom zamahnuo prema leđima.

Upravo se čita:  Od sutra se očekuje povećana frekvencija saobraćaja i gužve na granicama

Ajla je pomislila da njen suprug ima pištolj za pojasom. U strahu da će je na kraju i ubiti, izvukla je svoj “tetejac” iz tašne i ispalila hitac.

Međutim, njezin suprug Denis je tvrdio da nije siledžija.

– Ona je išla s namjerom da me ubije. Jesam joj u automobilu kojim je došla gore pronašao dva računa iz hotela u kojem je bila s ljubavnikom. Bio sam ljut i ona se bojala moje reakcije, zato i je zapucala. Da policajac nije zagalamio “lezi”, ona bi i drugi metak ispalila i vjerovatno me ubila – kazao je nakon pucnjave Denis Sadiković.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Pročitajte u cjelosti pismo Željke Cvijanović upućeno predsjedavajućoj Vijeća sigurnosti UN-a

Ekselencijo, prepoznavši ulogu vaše uvažene zemlje kao Predsjedavajuće Vijećem sigurnosti u aprilu 2024., obraćam Vam se kao srpski član...

Još vijesti za vas