Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Majka Emira Spahića se zahvalila se osoblju bolnice Gacko i OSBiH

Preporučeno

Majka Emira Spahića je otkrila šta se dešavalo tokom dana i šta to očekuje Emira Spahića u narednom periodu.

U bh. javnosti jučer je odjeknula vijest o saobraćajnoj nesreći u kojoj je učestvovao dugogodišnji kapiten bh. fudbalske reprezentacije Emir Spahić.

Majka Emira Spahića, Fatima, večeras je kazala za Sport1 šta se dešavalo tokom dana i šta to očekuje Emira Spahića u narednom periodu.

“Prije svega želimo da se zahvalimo osoblju bolnica u Gacku, koja je prva primila Emira i ukazala mu prvu pomoć te ga transportovala u Trebinje, potom osoblju bolnice u Trebinju, potom Oružanim snagama Bosne i Hercegovine, koji su transportovali Emira u Sarajevo i naravno odoblju KCUS-a, koji su preuzeli brigu o Emiru nakon dolaska u Sarajevo. Također, koristimo priliku da se zahvalimo svima koji su se tokom dana javili i ponudili nam pomoć u ovim za nas teškim trenucima”, rekla nam je na početku razgovora Fatima Spahić i dodala:

“Brzom intervencijom ljekara sanirane su povrede, a ni mi sami nismo znali koji je stepen povreda. Koristimo priliku da obavijestimo javnost, da je Emir izvan životne opasnosti, svjestan je i sada je pred njim period oporavka, koji će biti realizovan uz savjete ljekara. Također, nadamo se da će svi razumijeti njegovu potrebu da se u ovom trenutku u potpunosti posveti procesu liječenja i oporavka, te nije u stanju da odgovori svima na pozive i poruke”, zaključila je ona.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Žena ostala bez 576.780 KM nakon što je prevarena na stranici za upoznavanje

Sedamdesetdevetogodišnja žena iz Dablina ostala je bez svoje ušteđevine od 250.000 funti (576.780 KM) nakon što je prevario muškarac...

Još vijesti za vas