Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

Ranije bila časna sestra, a sada snima ‘filmove za odrasle’

Preporučeno

Yudy se nije odrekla crkve u potpunosti. Svake nedjelje ide na misu te posjećuje crkvena druženja.

Yudy Pineda mislila je da je predodređena za pobožni život, da treba biti časna sestra i dane provoditi u crkvi… Osam godina provela je u samostanu koji je prvi put posjetila kad joj je bilo 10.

– U osnovnoj školi su nas posjetile časne sestre i u tom trenutku sam odlučila kako želim biti poput njih – objasnila je.

Upravo se čita:  Žena ostala bez 576.780 KM nakon što je prevarena na stranici za upoznavanje

Ipak, njezin život naglo se promijenio nakon što se zaljubila u jednog profesora. Tad je napustila samostan i drastično promijenila karijeru. Postala je glumica u ‘filmovima za odrasle’ i ubrzo se zaposlila u jednoj kompaniji. Posao joj je ‘sredio’ čovjek koji je regrutirao modela za WebCam portal za odrasle.

Foto: Twitter

– Isprva sam se osjećala loše zbog posla kojim sam se počela baviti. No, ubrzo sam se pomirila s tim – ispričala je svojedobno Yudy. Svoju karijeru opisuje decentnom i umjetničkom, a priznala je za strane medije kako nakon samostana redovito uživa u samozadovoljavanju i snimcima za odrasle, iako je kao tinejdžerica voljela pobožni život.

Upravo se čita:  Žena ostala bez 576.780 KM nakon što je prevarena na stranici za upoznavanje

Međutim, Yudy se nije odrekla crkve u potpunosti. Svake nedjelje ide na misu te posjećuje crkvena druženja.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Je li istina da si se čula sa Saladinom dok ti je bivši muž bio živ?”: Mahira odmah reagovala na pitanje pratioca

Nedavno je došlo do novog prozivanja Mahire Hajdarpišić putem Instagrama, gdje su je pratitelji pitali razna pitanja koja ih...

Još vijesti za vas