Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Evo kako je Nele Karajlić odgovorio na pitanje: “Jesi li izdajnik?”

Preporučeno

Nenad Janković pozantiji kao Nele Karajlić, jugoslovenski rok muzičar, kompozitor, glumac, pisac i nekadašnji televizijski režiser u Јugoslaviji, član rok grupe “Zabranjeno pušenje” bio je gost “Ognjene zemlje” koja će biti emitovana u nedjelju u 20 sati na TV1.

Odogovarao je na brojna pitanja, o svojim stavovima, zašto je otišao iz Sarajeva i kako sada gleda na sve što se desilo i što se trenutno dešava.

Podsjetimo, Nele Karajlić je od 1992. godine, kad je napustio Sarajevo, pričao kako njegova noga više neće kročiti u taj grad. Međutim, početkom 2015. se zbog promocije svoje knjige “Fajront u Sarajevu” predomislio i opet posjetio rodno mjesto.

Foto: Screenshot/ TV1

Sudeći prema tadašnjim komentarima na društvenim mrežama, njegov dolazak građani Sarajeva nisu pozdravili. Štaviše, uslijedio je niz komentara u kojima se jedna riječ ponavljala najviše, a to je izdajnik. Upravo to je bilo pitanje koje je postavljeno Jankoviću: “Jesi li izdajnik?”

“Pa vidi, to je pitanje osjećanja…”, započeo je Janković, a cijeli odgovor pogledajte ispod.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Nemoj da mi diraš mater”: Mladić iz Teslića branio majku pa ubio rođaka, pravosnažno osuđen

  Vrhovni sud Republike Srpske pravosnažno je osudio Jovana Aleksića (25) iz Blatnice kod Teslića zbog nanošenja teških tjelesnih povreda...

Još vijesti za vas