Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Poznata influenserka i blogerka izgubila najtežu bitku: Porodica Instagram zvijezde saopćila tužne vijesti

Preporučeno

Posljednju fotografiju objavila je u septembru, a pored nje je napisala da je naučila nešto iz toga što izgubila kosu i dobila kilograme tokom liječenja.

Jayda McCann (24), influenserka i blogerka koja se proslavila zahvaljujući brojnim pratiocima na društvenim mrežama, preminula je nakon duge i teške bolesti, javlja Yahoo.

Na vrhuncu popularnosti, Jayda je objavljivala fotografije vezane za zdrav život, modu i ljepotu, ali joj je onda dijagnostikovan leiomiosarkom, rijedak oblik raka mišića.

Upravo se čita:  Kareleuša: Nevjerovatno kako su vlade okolnih zemalja konstantno neprijateljski raspoložene prema mojoj zemlji Srbiji

U vrijeme kada je saznala za bolest završavala je fakultet, a u tom periodu je i njenom ocu dijagnosticiran tumor prostate.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ????? (@jaydamccannx)

O svojoj borbi s teškom bolešću ova hrabra djevojka je pričala na društvenim mrežama.

“Jayda je preminula mirno i u snu, sa samo 24 godine”, saopćila je porodica.

Upravo se čita:  Adna Helić nakon hapšenja prozvala influensere koji su je obrisali s društvenih mreža

Posljednju fotografiju objavila je u septembru, a pored nje je napisala da je naučila nešto iz toga što izgubila kosu i dobila kilograme tokom liječenja.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Žena ostala bez 576.780 KM nakon što je prevarena na stranici za upoznavanje

Sedamdesetdevetogodišnja žena iz Dablina ostala je bez svoje ušteđevine od 250.000 funti (576.780 KM) nakon što je prevario muškarac...

Još vijesti za vas