Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Dodik o slučaju “Dragičević”: “Zbog toga mnogi ne zaslužuju da budu tamo”

Preporučeno

Milorad Dodik je naglasio da je nezadovoljan načinom na koji Tužilaštvo radi, jer ne čini ništa da javnost obavijesti o tako delikatnom pitanju.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas u Mostaru da je Okružno tužilaštvo u Banjoj Luci do sada trebalo da razriješi slučaj stradanja 21-godišnjeg Davida Dragičevića.

“Previše to dugo traje. Tužilaštvo je trebalo da razriješi taj slučaj. To je u njihovim rukama. Sad se vidi da je haranga prema vrhu Republike Srpske bila politički motivisana, jer je trajala do izbora, a poslije je sve utihnulo”, rekao je Dodik u Mostaru na pitanje novinara da prokomentariše današnje okupljanje grupe “Pravda za Davida” u Banjoj Luci.

Upravo se čita:  Nešiću na izjavu "Sanjam da svi Srbi žive ujedinjeni" stigli komentari iz Srbije: 'Alo Bosanac, šta te briga gdje ćemo da živimo'

On je naglasio da je nezadovoljan načinom na koji Tužilaštvo radi, jer ne čini ništa da javnost obavijesti o tako delikatnom pitanju.

“Zbog toga mnogi ne zaslužuju da budu tamo”, dodao je Dodik.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Stupile na snagu Schmidtove izmjene Ustava FBiH iz aprila prošle godine

Visoki predstavnik Christian Schmidt 27. aprila 2023. nametnuo je amandman na Ustav FBiH kojim se mijenja način imenovanja nove...

Još vijesti za vas