Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Snijeg pao u Dalmaciji

Preporučeno

Snijeg je zabijelio više predjele Dinare. Tamo je noćas temperatura zraka pala ispod nule, a stvorio se i tanak snježni pokrivač.

Za vikend, ali i prethodne noći, u Dalmaciji su pale nove obilne oborine. Posljednja 24 sata najviše kiše je palo u Solinu, 66 litara po kvadratnom metru. Slijede Biograd na Moru 58, Makarska 57, Muć, Rogoznica i Zaostrog 54, Stobreč 52, Žrnovnica 50 itd.

Upravo se čita:  Tri mladića iz BiH otišla u Hrvatsku da služe dobrovoljni vojni rok

Hladna fronta na odlasku donijela je snijeg planinama iznad 1.400 metara nadmorske visine. Tako su se zabijeli Velebit, Dinara, Kamešnica i Biokovo. Na Zavižanu na Velebitu jutros su izmjerena 2 cm snijeg, piše Dalmacija danas.

Snijeg je zabijelio više predjele Dinare. Tamo je noćas temperatura zraka pala ispod nule, a stvorio se i tanak snježni pokrivač.

Upravo se čita:  Video šokirao region: Majka snimala na TikToku kako tuče bebu, policija je pronašla i privela

Snijeg je također zabijelio Kupres u BiH. S izlaskom sunca u većini predjela se razvedrilo tako da je ponedjeljak donio pretežno sunčano vrijeme i dobrodošlu pauzu od višednevnih kiša i južine. Novi oblaci i novo jugo stižu nam već sutra.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Stupile na snagu Schmidtove izmjene Ustava FBiH iz aprila prošle godine

Visoki predstavnik Christian Schmidt 27. aprila 2023. nametnuo je amandman na Ustav FBiH kojim se mijenja način imenovanja nove...

Još vijesti za vas