Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Teška nesreća na putu Sarajevo – Tuzla, saobraćaj potpuno obustavljen

Preporučeno

Na magistralnom putu Sarajevo – Tuzla danas se dogodila teža saobraćajna nesreća.

Zbog nje je obustavljen saobraćaj na magistralnom putu M-18 Olovo-Srednje, kod mjesta Bakići. U toku je obavljanje policijskog uviđaja.

Još uvijek nije poznat stepen povreda osoba iz putničkog automobila, a građanima iz BIHAMK-a savjetuju opreznu vožnju te biranje alternativnih pravaca do okončanja uviđaja i uklanjanja vozila s ceste.

Upravo se čita:  Napad na Baščaršiji: Žena spriječila džeparoša dok je pozirala za fotografiju

Zbog novogodišnjih praznika pojačana je frekvencija vozila na svim putevima u našoj zemlji. Posebno izdvajamo gradske centre, gdje će zbog organizovanih dočeka Nove godine dolaziti do privremenih izmjena u režimu saobraćaja. Vozačima u novogodišnjoj noći savjetujemo oprezniju vožnju, a kako ne bi doveli u opasnost sebe i ostale učesnike u saobraćaju, apelujemo da se ne sjeda za upravljač vozila ukoliko ste prethodno konzumirali alkohol – saopšteno je iz BIHAMK-a.

Upravo se čita:  Stigle trešnje na pijacu! Cijena paprena, mnogi ih neće ni okusiti

Zbog praznika, tunel Vranduk će danas, kao i 01.01. i 02.01.2020.god. biti otvoren 24 sata (bez obustava). Od 03.01. 2020. nastavlja se dosadašnji režim saobraćaja.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Poznat identitet državljanina BiH koji je poginuo u stravičnoj nesreći u Sloveniji

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju ujutro na magistralnom putu kod Brezovice u Sloveniji poginuo je...

Još vijesti za vas