Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Drama u avionu “Ryanaira”: “Izgubio sam svijest. Stvarno nešto nije bilo u redu s tim avionom…”

Preporučeno

Prestravljeni Šon Pinkerton (Shaun) rekao je da je izgubio svijest tokom leta i da mu je trebao kisik, ali da on nije bio jedina osoba.

Putnici u avionu koji je letio iz Budimpešte u Edinburg, ovo putovanje avionom “Ryanaira” nazvali su “letom u pakao”, pišu britanski mediji.

Prestravljeni Šon Pinkerton (Shaun) rekao je da je izgubio svijest tokom leta i da mu je trebao kisik, ali da on nije bio jedina osoba.

– Izgubio sam svijest. Stvarno nešto nije bilo u redu s tim avionom. Protupožarni alarm se ugasio dok smo se ukrcavali, ali avion je poletio po planu. U jednom trenutku dok smo putovali, jedna djevojka samo se srušila. Potom i druga, a nakon njih sam i ja izgubio svijest. Bilo je ljudi koji su stajali u prolazima, davali su im kisik – rekao je Šon za “Scottish Sun Online”.

I dok se on čudi zašto avion nije bio preusmjeren za neko ranije slijetanje, a zajedno s ostalim putnicima najavljuje tužbu, zanimljivo je šta su rekli u “Ryanairu”.

– Posada leta iz Budimpešte za Edinburg pozvala je aerodrom da zatraži medicinsku pomoć pri slijetanju nakon što su se dvije osobe razboljele. Avion je normalno sletio, a putnike su dočekali ljekari – objasnili su.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Nemoj da mi diraš mater”: Mladić iz Teslića branio majku pa ubio rođaka, pravosnažno osuđen

  Vrhovni sud Republike Srpske pravosnažno je osudio Jovana Aleksića (25) iz Blatnice kod Teslića zbog nanošenja teških tjelesnih povreda...

Još vijesti za vas