Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Dvoje zaraženih koronavirusom na konferenciji na kojoj je učestvovao Aleksandar Vučić

Preporučeno

AIPAC je o dvoje zaraženih učesnika obavijestio sve učesnike konferencije Američko-izraelskog komiteta za javne poslove.

Američko-izraelski komitet za javne poslove AIPAC saopštio je da su dvoje Njujorčana, koji su prisustvovali konferenciji ove organizacije u Vašingtonu, zaraženi novim sojem koronavirusa.

Konferencija, koja je trajala od 1. do 3. marta, okupila je oko 20.000 učesnika, a njoj je prisustvovao i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Upravo se čita:  Zaove napale i pretukle snahu pa je istjerale iz bratove kuće

“Potvrđujemo da je najmanje dvoje učesnika iz Njujorka imalo pozitivne rezultate na testu koronavirusa. Stručnjaci s kojima smo se konsultovali savjetuju da bi svi učesnici konferencije trebalo da slijede ‘CDC protokol’ i da se obrate svojim zdravstvenim ustanovama ukoliko se osjećaju loše ili imaju neke zdravstvene nedoumice”, objavio je AIPAC na svom Twitter nalogu, objavila je Nova.rs.

Upravo se čita:  Video šokirao region: Majka snimala na TikToku kako tuče bebu, policija je pronašla i privela

AIPAC je o dvoje zaraženih učesnika obavijestio sve učesnike konferencije Američko-izraelskog komiteta za javne poslove.

Predsjednik Srbije je u Vašingtonu boravio dva dana i uz učešće na konferenciji AIPAC-a, sastao se i za zvaničnicima SAD – državnim sekretarom Majkom Pompeom, specijalnim izaslanikom za Zapadni Balkan Metjuom Palmerom, zamjenikom ministra odbrane Dejvidom Norkvistom, Ričardom Grenelom, ali i sa Hašimom Tačijem.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Stupile na snagu Schmidtove izmjene Ustava FBiH iz aprila prošle godine

Visoki predstavnik Christian Schmidt 27. aprila 2023. nametnuo je amandman na Ustav FBiH kojim se mijenja način imenovanja nove...

Još vijesti za vas