Nedjelja, 5 svibnja, 2024

I danas nastavljena akcija “Dar 1”: Policajci ‘padaju’ zbog uzimanja mita za saobraćajne prekršaje

Preporučeno

Uhapšeni policajci primali su mito kako bi prikrili tragove saobraćajnih prekršaja i opraštali kazne a za to primali velike sume novca.

Nakon što su sinoć predati u nadležnost Tužilaštva KS, policajci uhapšeni u akciji “Dar 1” koja je realizirana jučer, jutros je uhapšen još jedan policajac inicijala N. K.

Foto: Dnevni avaz

Kako je „Avaz“ jučer objavio u akciji su uhapšeni Midhat Muslić, Nizamir Đulović, Alen Delić, Emrah Hasanspahić, Gojko Pećenica, Damir Bihorac, Amel Bulbul, Radenko Palangetić, Aleksandar Đurica, Alen Kozić, Miran Golijanin, Hajrudin Ćalija, Sead Dramalija, Elvir Sipović, Alem Ibišević, Nedim Gljiva i izvjesni Skenderović.

Upravo se čita:  “Ništa mi nije teško” Dječak iz Bosanskog Petrovca je glava domaćinstva nakon smrti oca, od četvrte godine vozi traktor

Podsjetimo, uhapšeni policajci primali su mito kako bi prikrili tragove saobraćajnih prekršaja i opraštali kazne a za to primali velike sume novca.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Čović: Evropski sud pravde odbacio Sky! Mora da se poštuje domaći zakon i obavijesti nadležna država

Evropski sud pravde (ESP) odbacio je korišćenje kao dokaza u krivičnim sudskim postupcima "nezakonito dobijenih razgovora sa šifrovanih mreža...

Još vijesti za vas