Srijeda, 1 svibnja, 2024

Snimak s korona zabave u Mostaru šokirao BiH: “Forto, zatvaraj koga si navikao”

Preporučeno

Javnost je u komentarima zgrožena i očajna, a mnogi pozivaju da se osoba prijavi za volontiranje u bilo koji COVID odjel u našoj zemlji.

“Trinaesti je mart, Mostar, 2021. godine. Očit primjer da nema korone. Sarajlije, pozdravite premijera Edina Fortu. Forto, vraćamo se u Sarajevo, pa ti zatvaraj koga si navikao, korone nema, e’o pogledajte.” – govori ovo neimenovana, navodno, mlađa Sarajka čiji je video, koji je sinoć objavila ekipe Crne hronike, šokirao širu javnost Bosne i Hercegovine.

Upravo se čita:  Arijana Memić traži zabranu ispijanja kafa policajcima MUP-a KS za vrijeme radnog vremena

Naime, dok ova osoba izgovara ove riječi, imamo priliku vidjeti krcat klub u Mostaru, muzika uživo, maske i distance na vidiku…

Uznemirujuće, prilično, imajući u vidu da smo jučer, samo u Sarajevu (i tako već danima) imali više od 600 novih slučajeva. U BiH je bilo najmanje 1.058 novozaraženih, a umrle su 42 osobe.

Pa jučer smo objavili i kako su otac i sin iz Hrasnice, u 61. i 31. godini preminuli od posljedica infekcije ovim virusom.

Upravo se čita:  Kako je praznik rada postao neradni dan: Evo od kada i zašto se širom svijeta uopšte slavi 1. maj

No, nekima ni to nije dovoljno…

Javnost je u komentarima zgrožena i očajna, a mnogi pozivaju da se osoba prijavi za volontiranje u bilo koji COVID odjel u našoj zemlji.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Stupile na snagu Schmidtove izmjene Ustava FBiH iz aprila prošle godine

Visoki predstavnik Christian Schmidt 27. aprila 2023. nametnuo je amandman na Ustav FBiH kojim se mijenja način imenovanja nove...

Još vijesti za vas