Utorak, 30 travnja, 2024

Tuga do neba: Preminula Adna Ibrahimović, bivša studentica Poljoprivrednog fakulteta i nositeljica srebrene značke

Autor:Redakcija

Preporučeno

– Pored velikog doprinosa u radu Asocijacije studenata, Adna je bila najbolji student u svojoj generaciji te nosilac univerzitetskog priznanja srebrena značka. Stoga, cijenimo da ovo ujedno predstavlja i veliki gubitak za našu zajednicu i društvo, našu struku i nauku – poručili su iz Asocijacija studenata Poljoprivrednog fakulteta u Sarajevu.

Domaću javnost jučer je potresla vijest o smrti Adne Ibrahimović, bivše studentice Poljoprivrednog fakulteta u Sarajevu i najbolje studentice u generaciji.

Upravo se čita:  Meteorolog pojasnio kakvo ljeto nas očekuje na Balkanu: Suho i toplo, ali bit će i lokalnih nepogoda

Povodom smrti bivše studentice i kolegice, na Facebooku se jučer oglasila Asocijacija studenata Poljoprivrednog fakulteta u Sarajevu.

– Danas nas je sve potresla vijest o iznenadnoj smrti kolegice, bivše studentice Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta, dugogodišnje aktivne članice Asocijacije i mnogima drage prijateljice – naše Adne Ibrahimović.

Adna je s nama dijelila sreću i tugu, nade i brige, uspjehe i razočarenja, kao i vrijeme između ispita tokom tri godine studiranja na prvom ciklusu studija prehrambenih tehnologija. Bila je brižna osoba, uvijek spremna pružiti podršku, toplu riječ, savjet i prijateljski zagrljaj.

Upravo se čita:  Direktor bh. firme u pritvoru zbog poreske utaje

Pored velikog doprinosa u radu Asocijacije studenata, Adna je bila najbolji student u svojoj generaciji te nosilac univerzitetskog priznanja srebrena značka. Stoga, cijenimo da ovo ujedno predstavlja i veliki gubitak za našu zajednicu i društvo, našu struku i nauku.

Pogođeni tugom izražavamo iskreno saučešće porodici i prijateljima.

Zauvijek u našim srcima, stoji u objavi Asocijacije studenata Poljoprivrednog fakulteta u Sarajevu.

Danas nas je sve potresla vijest o iznenadnoj smrti kolegice, bivše studentice Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta,…

Posted by ASPPF – Asocijacija studenata Poljoprivredno – prehrambenog fakulteta on Wednesday, 24 March 2021

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Enis Bešlagić otvorio dušu o odnosu sa djecom: ‘Da sam bio kući, sada ne bi bila ovakva’

Enis Bešlagić mnogima je omiljeni glumac, a iako je aktivan na društvenim mrežama, ne govori često o privatnom životu....

Još vijesti za vas