Utorak, 30 travnja, 2024

Jeziva poruka Rajka Vasića: “Samo da umre Komšić, pa da raz***emo BiH”

Preporučeno

Nakon što je jučer slovenski portal “necenzurirano.si” objavio puni sadržan non-papera koji se pripisuje slovenskom premijeru Janezu Janši uslijedio je niz različitih reakcija.

Objava ovog non-papera neumitno je vezana i uz aktivnost člana Predsjedništva BiH Željka Komšića koji je pokazao maksimalnu posvećenost u razotkrivanju mnogih detalja diplomatskih inicijativa evropskih desničara koji su bili skriveni od javnosti, a na čije je postojanje ukazao slovenski predsjednik Borut Pahor prilikom nedavne posjete našoj zemlji.

Upravo se čita:  "Dešava se ozbiljan udarac na srpski narod": Dodik odgovorio šta će biti 2. maja

Zbog toga je Komšić u posljednjih nekoliko dana jedan od najčešće spominjanih političara u BiH, bilo u pozitivnom ili negativnom kontekstu, zavisno od pozicije posmatranja.

Jedan od najradikalnijih u ocjenama bio je Rajko Vasić, bivši generalni sekretar Dodikovog SNSD-a, koji je na svom Twitter profilu iskazao neviđeni prezir prema aktivnostima člana Predsjedništva BiH Željka Komšića.

Upravo se čita:  Ramo Isak posjetio nanu Fatu Orlović: "Rata neće biti, možete mirno spavati"

“Samo da umre Komšić, pa da raz***emo BiH. Njega se i muslimani ustručavaju”, napisao je Vasić na Twitteru.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Slobodan Šoja: Iza Rezolucije o Srebrenici ne stoji Lagumdžija, nego je ovo odgovor velikih sila na Dodikovu retoriku

Historičar i bivši diplomata Slobodan Šoja za portal Srpskainfo kazao je da iza Rezolucije o Srebrenici ne stoji Lagumdžija,...

Još vijesti za vas