Petak, 3 svibnja, 2024

Plata 800 KM: “Park” traži 100 osoba za održavanje javnih zelenih površina

Autor:Fena

Preporučeno

Preduzeće Park poziva sve osobe koje se nalaze na evidenciji nezaposlenih i to prije objave javnog poziva (15.jula) da se sa Uvjerenjem Službe za zapošljavanje KS, CIPS i kopijom lične karte, te žiro računa prijave Službi za pravne i kadrovske poslove preduzeća Park

Osobe s evidencije Biroa za zapošljavanje Kantona Sarajevo od danas mogu putem projekta “Javni radovi 2021” biti angažirane u Kantonalnom javnom komunalnom preduzeću “Park” na poslovima održavanja javnih zelenih površina.

Upravo se čita:  Sarajevo konačno dobija letove ka jednom od najvećih evropskih gradova

Riječ je o angažmanu novih 100 osoba na rok od 60 dana. Radi se o projektu putem kojeg nezaposlene osobe koja su prije 15. jula prijavljena na evidenciju Biroa, budu sezonski angažirane na poslovima očuvanja komunalne čistoće i manje složenim hortikulturnim poslovima na javnim zelenim površinama koje su u nadležnosti preduzeća “Park”.

Preduzeće Park poziva sve osobe koje se nalaze na evidenciji nezaposlenih i to prije objave javnog poziva (15.jula) da se sa Uvjerenjem Službe za zapošljavanje KS, CIPS i kopijom lične karte, te žiro računa prijave Službi za pravne i kadrovske poslove preduzeća Park, u ulici Patriotske lige 58, u krugu “Pionirska dolina” i zoo vrt.

Upravo se čita:  Poznati detalji: Wizz Air povećava broj letova iz Tuzle

Mjesečna naknada za njihov angažman iznosi 800 KM, saopćeno je iz KJKP “Park”.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Alijana 21 godinu iščekuje Enesa: “Izašla sam po brata, nestao je misterizono i nikad nije došao”

Alijana Kaharević već 21 godinu iščekuje svog brata Enesa. Te 2003. godine je nestao i nikad ga nisu pronašli. Ističe...

Još vijesti za vas