Srijeda, 1 svibnja, 2024

Nije mogla podnijeti – Gorica Dodik obilježila godinu Stanivukovićevog mandata: Jahanje, se* skandal, kao da su tekli med i mlijeko, a ne fekalije…

Preporučeno

Na pozitivne promjene i uspjehe Draška Stanivukovića reagovala je kćerka Milorada Dodika, lidera SNSD-a i člana Predsjedništva BiH.

Nakon godinu dana mandata najmlađeg gradonačelnika u historiji Banjaluke istaknuti su brojni pomaci koje je Draško Stanivuković napravio.

-Besplatni udžbenici za osnovce, rekordne uštede, transparentnost, borba protiv kriminala i korupcije, vraćanje zelenila gradu i započeti istorijski projekti od značaja za grad, uveden je red i otklonjene su uočene nepravilnosti oko korištenja službenih automobila, kao i postavljenih bilborda i drugih reklamnih površina na području grada, što je uticalo i na znatno povećanje prihoda od takse za reklamne panoe u odnosu na raniji period, nabraja se u tekstu portala Banjaluka.net.

Upravo se čita:  Aktuelni saziv Vlade FBiH proslavlja prvi rođendan: Nikšić i Isak s osmijehom rezali tortu

Na pozitivne promjene i uspjehe Draška Stanivukovića reagovala je kćerka Milorada Dodika, lidera SNSD-a i člana Predsjedništva BiH.

Gorica Dodik objavila je seriju tweet-ova o “aferama” Draška Stanivukovića.

-Jahanje, se* skandali… Juče i danas, čitav dan, kako Draško tako i PDP, “glorifikuju” godinu dana njegovog “uspješnog” mandata. Sve što je urađeno, urađeno je na projektima, inicijativama i amandmanima odbornika i GO SNSD-a, napisala je između ostalog Gorica Dodik.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Stupile na snagu Schmidtove izmjene Ustava FBiH iz aprila prošle godine

Visoki predstavnik Christian Schmidt 27. aprila 2023. nametnuo je amandman na Ustav FBiH kojim se mijenja način imenovanja nove...

Još vijesti za vas