Utorak, 7 svibnja, 2024

Miralem Pjanić renovira kuću u Neumu: Pravi vilu koja će biti jedna od najljepših na bh. moru

Preporučeno

Majstori imaju pune ruke posla jer Pjanić želi napraviti nekretninu koja će biti jedna od najljepših u Neumu.

U jedinom bh. gradu na moru vlasnici nekretnina su brojne poznate bh. ličnosti.

Oni su odlučili dio zarađenog novca investirati u vile i raskošne kuće u Neumu, a na listi su brojni sportaši, biznismeni, pjevači, političari…

Tako u svom imovinskom kartonu nekretninama u Neumu mogu se pohvaliti Miralem Pjanić, Enes Begović, Mirsad Hadžikadić, braća Aljoša i Dubravko Čampara, načelnik Općine Kalesija Sead Džafić, Đemila Gabriel, Muharem Serbezovski, vlasnik Crvenog taksija Jasmin Erović, estradni menadžer Sabit Dervišević…, piše Večernji.ba.

Upravo se čita:  Nakon Pjanića i Šehić se oprostio od reprezentacije: Od danas sam najglasniji navijač, čuvajte nam BiH!

Najzvučnije ime svakako je nogometna zvijezda Miralem Pjanić, koji uveliko renovira svoju kuću koja je udaljena 30-ak metara od mora. Majstori imaju pune ruke posla jer Pjanić želi napraviti nekretninu koja će biti jedna od najljepših u Neumu.

Na renoviranju je angažirano nekoliko tvrtki iz Tuzle i Živinica, a sve bi trebalo biti završeno do kraja lipnja, kada Pjanić planira nekoliko dana odmarati sa obitelji u bh. biseru na Jadranu.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Lamija je 30 godina živjela u Nizozemskoj i sada se sa porodicom vratila u Fojnicu: “Kao mala sam imala san da živim u šumi”

Nakon trideset godina života u Nizozemskoj, Lamija Džigal Bekašević, sa svojom obitelji vratila se u rodni kraj nedaleko od...

Još vijesti za vas