Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Pjevačica Camila Cabello razočarana nastupom uoči Lige prvaka: Toliko sam se trudila, a navijači su pjevali svoje himne…

Preporučeno

Navijači Liverpoola i Real Madrida pjevali su himne svojih timova dok je trajao njen nastup što je mladu muzičarku odraslu u potpuno drugoj kulturi razočaralo.

Kubansko-američka pjevačica Camila Cabello nastupila je na otvorenju finalne utakmice Lige prvaka između Real Madrida i Liverpoola, a nakon meča je putem društvenih mreža objavila da je razočarana reakcijom publike na njen nastup.

Naime, navijači Liverpoola i Real Madrida pjevali su himne svojih timova dok je trajao njen nastup što je mladu muzičarku odraslu u potpuno drugoj kulturi razočaralo.

“Ne mogu da vjerujem da su navijači za vrijeme nastupa pjevali svoje klupske himne iako sam se zaista trudila. Moj tim i ja smo zaista dali sve od sebe da priredimo dobar show i pošaljemo dobre vibracije”, napisala je Cabello, koja je potom istakla da je ipak ponosna zbog svog nastupa.

Brzo je obrisala svoje objave nakon što su navijači u komentarima objasnili da nikome nije bilo do njenog nastupa, nego do samog fudbala, što je u Evropi uobičajeno, za razliku od Sjedinjenih Američkih Država.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Stupile na snagu Schmidtove izmjene Ustava FBiH iz aprila prošle godine

Visoki predstavnik Christian Schmidt 27. aprila 2023. nametnuo je amandman na Ustav FBiH kojim se mijenja način imenovanja nove...

Još vijesti za vas