Utorak, 7 svibnja, 2024

Pjevačica nakon pada na Zlatiboru završila sa petnaest šavova na glavi: Objavila slike iz bolnice

Preporučeno

Čaprićka svakodnevno vježba sa medicinskim osobljem kako bi se što prije oporavila

Bivša zadrugarka i pjevačica Sandra Čaprić doživjela je nesreću kada je na Zlatiboru pala sa kvada, nakon čega je završila sa 15 kopči na glavi, polomljenom butnom i ključnom kosti, a imala je i dvije teške operacije.

– Mislila sam u jednom trenutku da ja uopšte nisam ni živa, jer sam tad izgubila svijest i kako sam se vratila sebi, u toj sekundi kad sam osjetila bol i vidjela krv, samo sam pitala jesam li živa? Posljedice će svakako ostati… Dva šarafa imam u kuku, koji ostaju doživotno. Imaću papir koji ću nositi na svakom aerodromu, jer će biti „bip-bip”. Butna kost, to bi trebalo sve da se spoji, ključnu kost sam gore polomila i sa ovim tek treba da se suočim. Te mašnice ja inače ne nosim, ali imam 15 šavova na glavi – rekla je Sandra.

Upravo se čita:  “Je li istina da si se čula sa Saladinom dok ti je bivši muž bio živ?”: Mahira odmah reagovala na pitanje pratioca

Čaprićka svakodnevno vježba sa medicinskim osobljem kako bi se što prije oporavila, piše Express.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Lamija je 30 godina živjela u Nizozemskoj i sada se sa porodicom vratila u Fojnicu: “Kao mala sam imala san da živim u šumi”

Nakon trideset godina života u Nizozemskoj, Lamija Džigal Bekašević, sa svojom obitelji vratila se u rodni kraj nedaleko od...

Još vijesti za vas