Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Čović s predsjednicima stranaka HNS-a: BiH je i naša domovina

Preporučeno

Vodstvo Hrvatskog narodnog sabora i predsjednici stranaka članica, pozvali su sve Hrvate koji imaju pravo glasa u Bosni i Hercegovini da “izađu na izbore 2. oktobra i očuvaju zajedništvo unutar hrvatskog naroda u BiH”.

Predsjednik Hrvatskog narodnog sabora BiH i HDZ-a BiH Dragan Čović održao je danas sastanak s predsjednicima stranaka članica Hrvatskog narodnog sabora BiH.
Na sastanku je razmatran tok priprema i prezentiran je presijek stanja o izbornim aktivnostima.

Upravo se čita:  Slobodan Šoja: Iza Rezolucije o Srebrenici ne stoji Lagumdžija, nego je ovo odgovor velikih sila na Dodikovu retoriku

“Zajednička kandidatkinja svih stranaka Hrvatskog narodnog sabora BiH za hrvatskog član Predsjedništva BiH Borjana Krišto i kandidat za predsjednika / dopredsjednika RS-a Davor Pranjić, te suradnja na puno drugih razina, moraju bit motiv Hrvatima za izlazak na izbore, stoga ih i na ovaj način pozivamo da to učine u što većem broju, istaknuto je na sastanku”, navodi se u priopćenju.

Upravo se čita:  Zvaničnici iz RS-a optuživali Lagumdžiju da ne poštuje zakone, Šmita da se obraća u ličnom svojstvu, a sve to je radila Cvijanović

Vodstvo Hrvatskog narodnog sabora i predsjednici stranaka članica, pozvali su sve Hrvate koji imaju pravo glasa u Bosni i Hercegovini da “izađu na izbore 2. oktobra i očuvaju zajedništvo unutar hrvatskog naroda u BiH”.

“Jednakopravnost hrvatskog naroda s druga dva konstitutivna naroda u BiH mora zaživjeti do kraja nakon ovih izbora, a kampanja okrenuta budućnosti. BiH je i naša domovina u kojoj želimo ostati i opstati”, navodi se.

HNS također, razmatrane su aktivnosti ostatka kampanje, utvrđeno je što bi trebalo uraditi u narednom razdoblju, kako bi se ojačala prije svega komunikacija s glasačkim tijelom u svim sredinama od Posavine, Središnje Bosne pa sve do Hercegovine.

Upravo se čita:  Oglasio se Dodik, zasmetalo mu obraćanje Zlatka Lagumdžije na hitnoj sjednici Vijeća sigurnosti o BiH

“Zadovoljni smo bili kampanjom koju smo do sada vodili, a u zadnjih 20-tak dana još ćemo je više intevizirati”, poručili su predsjednici stranaka Hrvatskog narodnog sabora na održanom sastanku.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Alma popila kafu sa jetrvom, pa s troje djece skočila u rijeku: Njen suprug uhapšen, navodno imao aferu sa drugom ženom

Alma Arazi (39), koja je navodno sa svoje troje maloljetne djece skočila u rijeku Bojanu, u albanskom gradu Skadru,...

Još vijesti za vas