Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Stravična nesreća kod Mostara: Trogodišnja djevojčica čiji su roditelji i brat poginuli u saobraćajnoj nesreći životno ugrožena

Preporučeno

Djevojčica je zadobila teške tjelesne ozljede koje su u ovom trenutku opasne po život – rečeno je iz Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar.

Četvero teško povrijeđenih osoba u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila južno od Mostara, a u kojoj su život, podsjetimo, izgubile četiri osobe, hospitalizirani su u obje mostarske bolnice.

Među njima je trogodišnja djevojčica čiji su roditelji i brat, B. K. (35), M.K.(34) i R. K. (9) smrtno stradali.

Upravo se čita:  Nesreća kod Srebrenika: Uništeno vozilo EUFOR-a

Nalazi se na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje

-Djevojčica (2019.) je hospitalizirana na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje. Zadobila je teške tjelesne ozljede koje su u ovom trenutku opasne po život – rečeno nam je iz Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar.

Također, u ovoj bolnici je muška osoba L.M. (35) koji je hospitaliziran na Klinici za neurohirurgiju. Kako nam je rečeno, zadobio je teške tjelesne ozljede koje u ovom trenutku nisu opasne po život.

Upravo se čita:  Stravičan slučaj u Zenici: Policiji prijavljeno silovanje 16-godišnjakinje u parku pored škole

L.M. se nalazio u automobilu BMW, a u kojem su bili i R.V. (45) te K.J. (24). Njih dvoje su hospitalizirani na Odjelu hirurgije Kantonalne bolnice “dr. Safet Mujić“ i nisu životno ugroženi.

Podsjetimo, u nesreći je smrtno stradao M.P.(46) vozač automobila BMW X5.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Tužilaštvo napravilo veliki propust, sutkinja odbila 30 dokaza

Pred Sudom BiH danas je nastavljeno ročište u suđenju Miloradu Dodiku i Milošu Lukiću, kojima se sudi zbog nepoštivanje...

Još vijesti za vas