Utorak, 30 travnja, 2024

Zoran Tegeltija čestitao krsnu slavu MUP-u Republike Srpske

Preporučeno

Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Zoran Tegeltija uputio je čestitke ministru unutrašnjih poslova Republike Srpske Draganu Lukaču, direktoru policije Republike Srpske Siniši Kostreševiću i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske povodom krsne slave, Svetog arhangela Mihaila.

„Svojim profesionalnim radom MUP Republike Srpske izrastao je u jednu od najboljih policijskih organizacija u Bosni i Hercegovini i garant je bezbjednosti svih naših građana, ali i istinski čuvar naših vrijednosti. Zato svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske na prvom mjestu zahvaljujem na predanom, časnom i profesionalnom obavljanju policijskih dužnosti.

Upravo se čita:  Aktuelni saziv Vlade FBiH proslavlja prvi rođendan: Nikšić i Isak s osmijehom rezali tortu

S ponosom Vam čestitam krsnu slavu – Aranđelovdan, sa željom da i u budućem periodu nastavite da ostvarujete odlične rezultate“, stoji u čestitki predsjedavajućeg Savjeta ministara BiH.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Od sutra se očekuje povećana frekvencija saobraćaja i gužve na granicama

Jutros se u većem dijelu Bosne i Hercegovine saobraća uz povoljne vremenske uslove i slabiju frekvenciju saobraćaja. Sutra, posljednjeg dana...

Još vijesti za vas