Utorak, 30 travnja, 2024

Vozača Dragana dva puta zaustavlja policija u Minhenu: ‘U mislima su mi bili vaši komentari “dobro se dobrim vraća’

Preporučeno

Priča o vozaču kamiona, Draganu iz Mrkonjić Grada koji je pomogao u Austriji, također vozaču kamiona Zahidu iz Gradačca je iza nas ali ostali su mali “repovi” pa da i to objelodanimo.

Danas (op.a. u srijedu) je Dragan imao pojačanu kontrolu u Minhenu a priču je podijelio sa nama koju Vam prenosimo u cijelosti:

“Pošteni moj i dobri Zahide računaj da smo sada ti i ja egal-kvit! Ja sam tebi pomogo onoliko koliko sam u datom trenutku mogao a onaj na nebu ma kako ga zvali ili mu se molili je danas vratio meni ono što sam zaslužio kod tebe i ono što su nam svi poželjeli.”

Upravo se čita:  Influenserica Adna Helić se oglasila nakon izlaska iz pritvora, evo šta je poručila

“Danas u Minhenu imao sam dvije policijske kontrole u razmaku od pola sata. Pažnju im je privukla naizgled moja pretovarena prikolica. Dali su mi signal da ih pratim do njihove stanice i pravo na vagu. Nije mi bilo baš svejedno ali sam bio smiren. Bili su zaprepašteni jer je vaga pokazala 40.000 kg tačno. Kontrolom tahografa je utvrđene da nemam ni jednu grešku i pustili su me.”

Upravo se čita:  Influenserica Adna Helić se oglasila nakon izlaska iz pritvora, evo šta je poručila

“Poslije 15. minuta vožnje uočava me druga kontrola koja me vodi opet u stanicu na provjeru. Sada sam već bio opušteniji. Prilazimo mjestu kontrole a tamo tri kombija i desetak policajaca, trljaju ruke. Stanem na vagu a ono 39.950 kg. Sačekam malo da oni ono svoje sve malo raspreme i onda ih pitam a zašto mene policija zaustavlja drugi put u istom satu. Unese podatke u laptop i vidi da je istina. Izvini, srećna vožnja kažu i doviđenja. Bile su mi u mislima objave na vašem portalu GPMaljevac.com kao i na Facebooku oni komentari ovih dana cijelog Balkana “dobro se dobrim vraća”!

Upravo se čita:  Influenserica Adna Helić se oglasila nakon izlaska iz pritvora, evo šta je poručila

“Za kraj kao dokaz prilažem i ove današnje fotografije iz Minhena kao dokaz “ navodi za kraj Dragan L., prenosi GPM.

Foto: GPM
Foto: GPM
Foto: GPM

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Slobodan Šoja: Iza Rezolucije o Srebrenici ne stoji Lagumdžija, nego je ovo odgovor velikih sila na Dodikovu retoriku

Historičar i bivši diplomata Slobodan Šoja za portal Srpskainfo kazao je da iza Rezolucije o Srebrenici ne stoji Lagumdžija,...

Još vijesti za vas